Patrick schuift bij Motive aan tafel!

Opleiding: HBO Facility Management, Hanzehogeschool Groningen
Huidige opdrachtgever:
Inkoopervaring: Inkoop kwam ik als eerst tegen tijdens mijn opleiding. Hier moesten wij zelfstandig een offerteaanvraag en offerte schrijven. Deze opdracht wekte mijn interesse voor inkoop, en daarna heb ik besloten de inkoopminor te volgen. Tijdens deze minor heb ik besloten om mij zoveel mogelijk verder te ontwikkelen in het inkoop vak, en heb ik hierna tijdens mijn stages inkoopvraagstukken beantwoord.

Ik zou mijzelf omschrijven als… een ambitieus startend inkoopprofessional die zowel zelfstandig als in teamverband goed zijn plek weet te vinden. Ook ben ik een creatief en kan snel een proces eigen maken en leergierig om mij verder te ontwikkelen.

Mijn weg naar inkopen… Zoals ik hiervoor al vertelde besloot ik verder te gaan met inkoop na de inkoopminor. De reden hiervoor is de grote variatie in opdrachten die het vak biedt.

Talent bij Motive, omdat… Motive mij de kans geeft om tijdens drie verschillende opdrachten ervaring op te doen in de praktijk en daarnaast verder door te leren met NEVI 2 en IPMA D.

Buiten werktijden ben ik…veel bezig met sport en het kijken van mijn favoriete films en series. Zelf speel ik voetbal, en volg ik nauwlettend verschillende voetbalcompetities, Formule 1 en Amerikaans basketbal.

Mijn ambities na Motive zijn...het vinden van een baan als inkoopconsultant waarbij ik verschillende bedrijven kan helpen met het uitvoeren van inkoopvraagstukken.

Diploma’s: HBO Facility Management, NEVI 1
LinkedIn: Patrick Heijnen
Email: Patrick.heijnen@motive.nu