Onno zoekt een uitdagende inkoopopdracht

Onno Veen

Betrouwbaar, kritisch, analytisch, sociaal vaardig en streven naar een win-win. Dat is waar ik voor wil staan als inkoper. Mijn naam is Onno Veen en ik wil me het vak van inkoper eigen gaan maken. Met mijn achtergrond in het communicatievak in combinatie met de gedrevenheid en passie die ik van mijn vader als senior inkoper heb overgenomen, denk ik over de juiste set skills te beschikken om een bekwaam inkoper te worden.

Al van kinds af aan hoorde ik de verhalen aan de keukentafel over het inkopen van ingewikkelde technische systemen. Het is echter pas anderhalf jaar geleden dat voor mij het kwartje echt viel. Mijn vader ging een groot nieuwbouw project realiseren, voerde daarvoor de onderhandelingen en stelde de contracten op: inkoop werd nu tastbaar voor mij. Aan alles moest gedacht worden. Van architectuur tot stopcontacten. Juist deze breedte sprak mij erg aan en ook de veelzijdigheid van het vak werd mij duidelijk. Op dat moment wist ik dat ik het inkoop-vak in wilde gaan, maar het vinden van een startpunt voor deze switch van vakgebied was niet eenvoudig.

Het traineeship bij Motive Talent biedt mij de mogelijkheid om een introductie te krijgen in de wereld van inkoop door middel van diverse opleidingen, passende begeleiding en supervisie van een senior inkoper. Ik kan gedurende het traineeship nieuwe inkoopkennis opdoen en mijn sociale-, onderhandelings- en projectvaardigheden verdiepen en verbeteren die ik mij eigen gemaakt heb gedurende mijn opleiding Communicatiewetenschap en de stages die ik gelopen heb.

Op de werkvloer vind ik het belangrijk om samen te werken, omdat ik van mening ben dat je hiermee het eindresultaat naar een hoger plan kunt tillen. Mijn kracht ligt in het verbinden van mensen en deze te enthousiasmeren om gezamenlijk  te streven naar één einddoel. Juist in de wereld van inkoop kan ik deze vaardigheid inzetten om intern de krachten te bundelen en extern de juiste mensen en organisaties te vinden die bijdragen aan een optimalisatie van het inkoopproces.

In mijn vrije tijd ben ik evenals op de werkvloer sociaal en actief. Naast trainen in de sportschool, hardlopen, tennissen en golfen, vind ik het belangrijk om mijn banden met familie en vrienden te onderhouden. Wanneer je privé goed in je vel zit, kan je hier zakelijk rendement uit halen.

Heeft u een uitdagende opdracht voor Onno?
Onno zoekt een uitdagende opdracht zodat hij aan de slag kan bij Motive Talent, heeft u een uitdagende opdracht voor hem? Neem dan vrijblijvend contact op met Jorrit Willems, telefonisch te bereiken op 06-5162 3510 of per mail op jorrit@motive.nu.

Of kijk voor meer informatie op de pagina van Motive Talent.

.

Het vorige nieuwsbericht: