Nieuw talent in het team!

Wij feliciteren Jesse en verwelkomen hem bij Motive als nieuw talent! Hij gaat bij ons aan de slag in de aankomende twee jaar en wij kijken er naar uit om met hem samen te werken. We staan te trappelen om aan onze eerste opdracht met hem te beginnen, maar eerst, wie is Jesse?

Ik zou mijzelf omschrijven als…
Een sociale jongen die met iedereen door één deur kan. Ik zie mijzelf als iemand met een groot empathisch vermogen en ben dienstverlenend ingesteld. Ik ben een harde werker, zorgvuldig en betrouwbaar. Daarnaast leer ik snel en draag ik mijn kennis graag over aan anderen. Ik vind gezelligheid en een goede sfeer op de werkvloer belangrijk!

Mijn weg naar inkopen…
Tijdens mijn opleiding heb ik het vak Purchasing Management gehad, dit heeft mijn interesse voor het inkoop vak gewekt.

Gedurende het schrijven van mijn scriptie, over een verhuizing en reorganisatie van een grote overheidsinstantie, zag ik pas echt het belang van een goed aanbestedingstraject in.

Tijdens dit proces waren de nodige problemen ontstaan als gevolg van een niet goed doordacht aanbestedingstraject. Ik realiseerde mij dat ik het een divers, uitdagend, tactisch beroep is, waar je met meerdere stakeholders te maken hebt. Allemaal aspecten die ik in mijn beroep terug wil zien.

Talent bij Motive, omdat…
Ik ben met Motive in contact gekomen via een docent van de BUAS (voorheen NHTV). Na verdere oriëntatie ben ik erg enthousiast geworden over de Traineeship die Motive aanbiedt. Het is de perfecte combinatie tussen werken en doorleren. Iets waar ik na het afronden van mijn studie sterk de behoefte aan heb. Daarbij krijg je intensieve coaching op vak- en persoonlijk gebied. Door de meerdere detacheringsperiodes krijg je een compleet beeld van de inkoopwereld, waardoor ik na twee jaar beter de keuze kan maken in welke richting ik mijn carrière binnen de inkoopwereld wil vervolgen. Door dit in overweging te nemen in combinatie met meerdere geslaagde gesprekken Motive nam mijn enthousiasme alleen maar toe.

Buiten werktijden ben ik…
Buiten werktijden ben ik iemand die van gezelligheid houd. Ik heb een passie voor speciaal bier gepaard met lekker eten, of dit nou binnen of buiten de deur is. Ik heb het geluk dat mijn vrienden deze passie met mij delen. Daarnaast doe ik aan zaalvoetbal en spring ik vaak op mijn racefiets om een stukje te gaan fietsen, ik ben dan ook graag buiten.

Mijn ambities na Motive zijn…
Na twee jaar een talent te zijn geweest bij Motive, wil ik graag een solide basis hebben om mijn carrière te vervolgen. Ik wil zelfstandig opdrachten kunnen uitvoeren, waar duurzaamheid een rol speelt. In mijn twee jaar bij Motive hoop ik een duidelijker beeld te kunnen schetsen in welke richting dit gaat zijn. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen. Op privé gebied wil ik graag meerdere Alpenreuzen gaan beklimmen met de fiets en een bier sommelier opleiding afronden.

Diploma’s: HBO (Bachelor of Business Administration)
LinkedIn: Jesse Blijleven
Email: jesse.blijleven@motive.nu