Maak kennis met Diego de Wolff

Opleiding: Commerciële Economie (Bachelor of Science)

“Mijn doel is om zoveel mogelijk te leren, persoonlijk en vakinhoudelijk, om een sprong te maken binnen mijn ontwikkeling en carrière.”

Ik zou mijzelf omschrijven als…
Een ambitieuze en leergierig persoon. Ik ben een echte zelfstarter en haal mijn energie uit het oplossen van lastige problemen. Ik zoek graag de uitdagingen op om mijzelf continu te kunnen verbeteren. Daarnaast vind ik het belangrijk om te denken in win-win situaties voor alle partijen. Ik ben resultaatgericht en wil graag meer uit opdrachten halen dan wordt verwacht. Tot slot breng ik graag een gezellig en positieve sfeer mee binnen een team.

Mijn weg naar inkopen…
Tijdens het volgen van mij studie, de minor Inkoop & Verkoop, ben ik erachter gekomen dat ik een affiniteit heb met inkoop. Hierin vond ik de bijdrage die ik kon leveren aan de binnen de processen van een bedrijf uitdagend. Daarnaast gaf het zoeken van geschikte oplossingen voor strategische bedrijfsvraagstukken mij veel voldoening. Hierbij ben ik er met name achter gekomen dat het sociale aspect van inkoop mij erg aanspreekt. Met name het samen zoeken naar de meest ideale strategische oplossingen waarbij ik een relevante bijdrage kan leveren draagt bij aan mijn passie voor inkoop.

Motivator omdat…
Motive de mogelijkheid biedt om mijzelf te blijven ontwikkelen tijdens interessante en uitdagende opdrachten. Binnen deze zelfontwikkeling besteed Motive veel aandacht voor de groei van mijn persoonlijke competenties. Hierin krijg ik mogelijkheid om ervaring en kennis op te doen in verschillende sectoren en word ik gecoacht op vak- en persoonlijk gebied. Mijn doel is om tijdens dit traineeship zoveel mogelijk te leren, persoonlijk en vakinhoudelijk, om een sprong te maken binnen mijn ontwikkeling en carrière om mijzelf een inkoopprofessional te kunnen noemen.

Buiten werktijd…
Ben ik het liefst omringt met vrienden om samen te sporten, gamen en gezellig een drankje te doen op een zonnig terras. Daarnaast ben ik een grote Formule1 fan die in het race seizoen geen wedstrijd wil missen.

E-mail: diego.de.wolff@motive.nu